Tuesday, 16 July 2019

Mula tingkatan 5. Eh sekarang dah 25 tahun!

Tajuk bukan main, macam gigih sangat menulis! Walaupun hakikatnya last update 2014. Itu pun satu entry je. (Apakah? Layak ke digelar rajin? Tepuk dahi Hahaha)

Okeylah...Kisahnya..

Niat nak kembali menulis tu ada tapi kerajinan tu tiada. Bukanlah malas sangat, bila rajin ada. Laptop pula tiada. Haa makan tahun juga nak settle isu rajin dengan isu laptop ni. :p

Part time model sekarang...uuuuuu
Sejak masuk usia 25 tahun, tak dinafikan banyak juga pengalaman dan ilmu yang wawa dapat. Terasa rugi sangat kalau tak kongsikan dekat blog. Mungkin tak semua yang wawa share akan datang adalah yang berguna dan bermanfaat sangat sebab wawa akan selit juga apa-apa je cerita yang wawa rasa nak simpan dalam blog ini! Syok pula baca entry wawa masa zaman sekolah dulu. Bukan main colorful, tapi info ciput je! (Haha)

Tak sabarnya nak share macam-macam cerita lepas ni!