Tuesday, 4 October 2011

Yeah! Blog saya.....



 Hai!!

Saya sangat gembira!! Sebab dah pandai buat header blog!
Walaupun tak gah sangat, tapi satu kejayaan buat diriku ini..hehe
Setelah beberapa bulan saya berblogging... tak pernah pun saya try buat header..tapi tiba-tiba datang mood rajin untuk make-up blog Pretty Glossy ni....

Jadi inilah hasilnya!! Header baru yang sexy... =P dan template yang lebih kemas....

Dulu header setakat Tulisan je....


Pretty Glossy


Sekarang sudah baru... =)









Sangat kanak-kanak ribena lah saya hari ni..hehe 


p/s: jangan kutuk saya tau   (T__T)








7 comments:

amy syahirah said...

seriously , header awk cantikk gilerr!! awesome dear =)

Nur Najwa said...

@ amy..
Wah yeke...thanks =)

hira said...

wuuuuuu.. seksi meksi. tak boleh dik. bawah umur lagi. hahaha. yeahhhh.. ada kemajuan dah. phewwwwiiittttt~ haha :D

Nur Najwa said...

@ kak hira...
seksi sikit je...yang penting, bibir itu , bukan saya.. =P

budak penjara said...

eee..geli aku nengok lipstik dia..cm ular sawa daa..haha

Nur Najwa said...

@ budak penjara...
kalau pakai lipstik wane tu...sure tak geli =P

SYAFIQAHSALEH said...

nice one kamu..happy blogging ya :)

There was an error in this gadget