Sunday, 16 October 2011

Terasa Macam nak bagi Hadiah....


Hai...

Sebenarnya ini adalah entri yang terakhir untuk beberapa bulan..kerana saya kan calon SPM 2011 :)
Semestinya semakin sibuk dengan persediaan itu dan ini...





 Saya nak ucapkan terima kasih kepada pembaca blog simple saya ni ...
 Walaupun angka follower tak lah banyak mana..... Saya tetap hargai :)








Sayang semua!







Doakan kejayaan saya ye...      http://www.smileycodes.info












NaH ! lihatlah hadiah untuk awak!!
(boleh jadi cadangan hadiah untuk Girlfriend/Boyfriend awak jgak...hehe)








Kepada yang sukakan kejutan,
Saya nak bagi kotak misteri ..
Siap dengan meow lagi :)









Buat si manis yang sangat ceria dan sukakan manisan,
Saya bagi Cupcakes!
Tapi yang rendah kalori..hehe














Penggemar novel...ada novel vintage ni..
Kat kedai buku tak jual pun...
Saya bagi penanda buku rama-rama sekali!













Set makeup serba lengkap!
Jenama CHANEL dan ANNA SUI..
Wow, kamu mesti kelihatan seperti supermodel dengan makeup ni :)









Dah penat pakai heels 5 inci?
Saya nak bagi oxford shoe...
bertambah style ... 











Suka sangat dengan Camera "besar lagi berat?"
Ha..yang ni untuk awak!
Cadangan...pakailah dress sambil snap!
Ada gayalah... :)









Suka tak hadiah kat atas?? 

Suka??

Saya pun suka! hehe

Ada sesiapa nak bagi hadiah kat saya tak?

Saya suka...kotak misteri yang ada meow tu!!  hehe











Jumpe lagi....




p/s: I love You all... Entri hari ini  sangat berwarna-warni....


p/s:  entri ni buat sakit mata korang tak..? hehe







http://www.smileycodes.info






6 comments:

SoLy SoLicious said...

gud luck SPM :)

nur najla said...

Good luck untuk SPM jugak!
Moga-moga kakwa tak bukak laptop ni sepanjang 3 bulan ni yeh! :D

budak penjara said...

wt leklok dik spm..kasi gempak spm dari ank2 murid sy..hehe

Umie Artoqiemie said...

semoga dapat semua A... especially mata pelajaran yg penting2!!

Beautiful Buyers need Beautiful things said...

hye dear jemput ke my new blogshop :p need your support by follow me :)
http://beautifulafia.blogspot.com/

hira said...

goodluck my dear. do your best! :D

There was an error in this gadget