Wednesday, 29 May 2013

Saya dan warna putih...

Assalammualaikum w.b.t.



 Warna putih tu cantik,suci, bersih dan indah.. 


 Saya suka sangat warna putih... bila nampak baju kurung moden yang warna putih bersih tu...rasa macam nak pakai! Nak beli! Nak! Nak! Dulu zaman kanak-kanak dan remaja sekolah Ribena, tak pernah pula rasa sukakan warna putih..sibuk dengan warna pink yang comel tu.. tapi sekarang pun pink tetap dihatiku  dan apabila menjangkau usia sekarang ni dah pandai dah suka warna putih.. Adakah ini tanda saya da matang kot? Kot la..kot je..hikshiks :p



Tengok gambar bawah ni...


Jubah, Baju Kurung warna putih bersih..



Kasut yang sangat menawan dan semestinya putih!





 Faktanya di sini, saya memang tidak pernah pakai baju kurung atau jubah dan kasut yang berwana putih...tak pernah langsung saya cuba.Baju dan kasut sekolah adalah warna putih. Kesiannya kat najwa...nak belikan untuk saya ke? :p

Tak apa, simpan dulu impian ni sedalam-dalamnya sebab saya nak jadikan Jubah dan Kasut putih eksklusif di hari pernikahan saya nanti! :) Nanti?? Ya saya pun tak tahu bila nak kahwin dan siapa jodoh saya.. kahwin cepat, pertengahan atau lambat semua tu saya tak tahu.. Doakan saya dipertemukan dengan bakal suami yang soleh dan mempunyai ciri-ciri seorang kaum adam yang baik. So bila saya da kahwin nanti..NANTI ya.. saya akan upload dekat blog ni..heeeeee

 Bayangkanlah, bila tak pernah langsung pakai warna putih..tup..tup.. masa wedding I pakai warna putih...ohh mesti rasa lain macam kot.. kot lagi... apa yang saya kena buat sekarang ialah sabar :)





Sweet?! 


Ya.. saya nak macam ni.. :)







2 comments:

Dylla Abas said...

warna putih mmg nmpk cantik..kemas..suci :)

zubect said...

wrna putih mmg cantik, tp akak x pernah nk beli or pakai sebab akak ni cuai, x pndai nak jaga, nanti dari color putih akan melekat color2 ntah pape kat c2, hehehehe

There was an error in this gadget