Saturday, 31 December 2011

Selamat Tinggal Sayangku 2011


 Hai! Selamat sejahtera kawan-kawanku ...

Macam mana hari awak semua? Mesti gempak dan happening ala maklumlah..lagi beberapa jam, kita semua bakal melompat ke tahun baru, tak akan duduk rumahlah...Tak macam saya ni, sambut tahun baru dalam keadaan biasa, awak tahu biasa tu apa kan. Sangat boring! Sepanjang hidup saya, saya tak pernah sambut tahun  baru dekat luar..padahal  i-city dan dataran tak jauh mana pun..Sepupu saya dari seremban pun boleh turun Shah Alam tau, saya yang kat Klang ni...mendongak kelangit ajelah.. Kat atas tu banner saya buat sendiri..ala-ala percikan bunga api..hehe

Tak apelah saya tak nak mood sedih menghantui minda !! So...rileks, tarik nafas..lepas, tarik nafas...tahan....jangan lepas dulu....tahan....dan.......PENGSAN!http://www.smileycodes.info


Okey la, kepada yang senasib dengan saya, jangan sedih-sedih ok? Awak tak keseorangan, awak ada kawan ...
Apa Bf awak off handphone pada malam tahun baru ? dia memang nak kena !
*pesanan untuk awak izaruddin!!!* Sengaja ke awak buat macam ni...kenapa fon awak tu rosak lagi??
 ke awak...hmmm!! dah la.... awak buat saya menangis malam ni... ingat tu! http://www.smileycodes.info


Banyaknya duka dan luka di hati ini..tak dapat saya rawat dalam masa yang terdekat!



Kenangan paling best 2011
  1. Saya sambut hari raya dengan meriah sedangkan next week ada trial SPM.
  2. Oh ya.. saya mula pakai tudung pada bulan 4 tahun 2011..alhamdulillah :)
  3. Saya sentiasa ditemani oleh kawan-kawan yang baik-2 belaka. i love you girls.
  4. Makan angin di Cameron Highland pada musim hujan..best giler..sejuk, hahaha
  5. Tuition akaun dekat rumah cikgu..memang senang nak masuk ilmu akaun,macam tak percaya!
  6. Ummi sentiasa sihat dan masih mengizinkan saya bermaja dengan Ummi..mmuuah!! 
  7. Main ice skating untuk pertama kalinya bersama Bf (izaruddin)
  8. Menduduki peperiksaan SPM dalam keadaan kurang kabut, hehe
  9. Lepas SPM banyak duduk rumah sampai kulit jadi cerah sikit...hehe saya tak nak ke pantai...
  10. hmmm tak ingat dah.... 
  11. http://www.smileycodes.info

Bagi saya tahun ini tidak banyak perbezaan sebab seperti tahun sebelumnya, ialah seorang budak sekolah nak sibuk apa? plan dan  azam sama je..iaitu nak berjaya dalam kehidupan dan buat keluarga bangga dan bahagia.....Tapi cuma tahun 2011 ada kelaianan sebab saya menduduki SPM.... Apa yang saya takut ialah 2012, saya bukan budak sekolah lagi, melainkan saya masuk form6... pakai baju sekolah balik , tapi ok what :) i love pra-U juga...





p/s: Azam tahun baru, saya masih fikirkan...saya tak nak azam ala kazam! supp..supps.!! hilang... saya nak azam sampai ke bintang.....hehe next post baru cerita pasal 2012... 
Bye 2011...http://www.smileycodes.info







8 comments:

Putwaa amirul said...

Happy New Year kak ~

Ezad Skytech said...

hee..sama la kita..countdown new year kat rumah je...malas nak g turun KL...:D

ok pe masuk form6...hee..

#selamat datang tahun baru 2012..:D

Zahirah Dzulkifli said...

hahaha. comel je senarai kenangan tahun 2011 tu. apa-apa pun, goodluck for everything, my dear! happy new year also~ :)

H.J said...

nampak matured je muka utk tahun 2012..haha

H.J said...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, spam..haha

Nur Najwa said...

@putwaa.. selamat tahun baru :D


@ezad .. kat rumah lg best,,hehe tulah form6 pun ok... sy tak kisah :)


@kak hira .. haha comel cikit..*senyum-senyum* :P
thanks sgt2, happy new year jgak!

@h.j ... memang nampak matang dari dululah..hehe no spam... :P

Jay said...

Semoga allah s.w.t merahmati nur najwa sekeluarga dan orang-orang tersayang sepanjang tahun 2012..insyallah amiin..:)

Nur Najwa said...

@ Jay.. terima kasih :)

There was an error in this gadget