Saturday, 2 July 2011

Jom Kita Lari..

Hari ni semua  SEKOLAH dalam Malaysia berlari...
sempena Larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia
Eh! bukan sekolah yang berlari.. tapi murid-murid .. http://www.smileycodes.infotak perlu lah cerita pasal tujuan larian ni sebab ......1 malaysia da tahu.. 

Okey nak cerita dari A to Z lah, pasal apa yang saya dan kawan buat sepanjang acara ni ,.http://www.smileycodes.info 


  1. kitorang kena beratur kat padang..http://www.smileycodes.info memang penuh la padang SMK SHAHBANDARAYA ni.. sebab budak-budak SK KAMPUNG JAWA(2) pon ada sekali.. 
  2. lepas Pn Wardatul Farha (guru kelas, ajar sub.Ekonomi asas) sudah ambil kehadiran,kenalah menadah telinga dengar beberapa kerat ucapan.tapi saya tak focus kat ucapan tu... saya lebih berminat untuk gelak ketawa dengan girls saya.. http://www.smileycodes.info(dina,fara,fadz,dhalia,tasha) hey! macam dah lama tak jumpa..
  3. haa lepas ucapan, ada aerobik pula,.. ni yang kitorang nanti-nantikan..!! terus terang lah.. saya n kawan enjoy time tu,..http://www.smileycodes.info lagu k-pop pula tu..hehe  but yang paling hyper saya,dina & dhalia je..yang lain malu-malu kucing .. http://www.smileycodes.info 
  4. selesai aerobik , kitorang pon boleh jalan,... bukan lari pon... berlenggang macam nak pergi shopping kat Jusco Bukit Tinggi..http://www.smileycodes.info 
  5. ok,..habis berjalan.. silalah duduk dalam sekolah,.. balik pukul 12.30am..http://www.smileycodes.info jangan berani balik awal.. nak kena tahan dengan cikgu disiplin ke???
  6. mula-mula ok je duduk tengok budak lawan bola sepak,bola keranjang.. lama-lama bosan juga.. haa ada maklumat tambahan ni, "masa tengok bola..saya dan girls duduk tepi padang,..bagi sokongan dan bersorak..http://www.smileycodes.infonak kata bersorak tak jugak, coz rata-rata menjerit.. sekali time saya khusyuk tengok budak lawan bola..tiba-tiba bola yang asalnya kat tengah padang, melambung ke arah saya dan girls!!http://www.smileycodes.info terkejut monyet la kitorang.. apa lagi..saya try mengelak..sekali saya yang kena.." aduhai malang lahhhhttp://www.smileycodes.info
  7. habis episod malang tu..saya cool je, tapi lama betul game ni..so,kitorang angkat punggung untuk duduk kat serambi jelah..http://www.smileycodes.info
  8. hai serambi pon ramai orang.. kat sini kitorang banyak main permainan simple tapi uji minda tau (iye-iye je)..http://www.smileycodes.info kitorang main.. apa ye namanya, saya pon tak pastilah.. contohnye; seekor katak, masuk dalam kolam,toin.. then tukar ayat jadi seekor kucing, masuk dalam sangkar, meow..http://www.smileycodes.info
  9. dan....sampai lah pukul 12.30am...boleh balik!! 


    keseluruhannya, hari ni saya puas chit-chat n gelak ketawa dengan kawan-kawan..http://www.smileycodes.info 
    hahahahaha



    No comments:

    There was an error in this gadget