Tuesday, 12 July 2011

Kenali Dhalia, Farah, Faridatul,Fadzilah, Natasha

Hai!

Cuaca petang ni macam biasalah, nak kata sejuk tak,panas pun tak juga..alah,iklim khatulistiwa..  hehe

ok, petang ni saya nak kenalkan siapakah pemilik nama-nama kat tajuk tu  pulak!! yeah..jom bersorak ramai-ramai, hehe Merekalah kawan-kawanku sayang,

First, kita tengok dulu wajah kawanku yang sweet-sweet semuanya,

Dari kiri Farah,Fadzilah,saya,Dhalia,baju putih tu Faridatul dan Natasha





Nak lagi..? Ok,..







Farah,saya,Faridatul

Tengoklah,comelkan...like!


Nak lagi? tak boleh, hehe

Jom kita mulakan, saya nak kenalkan ikut abjad k..so tak ada first or last..

saya perkenalkan, 
 FARAH WAHIDAH
panggil Fara saja
Fara ni mempunyai sifat yang sangat comel dan manja..
Fara tak banyak cakap,tapi banyak ketawa..
Fara rapat dengan semua orang..Untunglah..

FARIDATUL IRDINA
sedapkan nama dia,panggil Dina
Dina sangat aktif tak dinafikan. tak boleh duduk diam
Dina suka bercakap dan banyak tanya..
Dina , senang kata dia sempoilah

NATASHA AFIKAH
boleh panggil Tasha aje
Tasha seorang yang sensitif , tapi tak menyusahkan orang lain
Tasha ada sikap kegilaan yang tak melampau
Tasha sangat caring..
Tasha punya gaya percakapan lain daripada kitorang semua..hehe

NURUL FADZILAH
panggil dia Fadz
Kulitnya Fadz cerah , muka ala-ala Cina
Fadz ada lesum pipit macam saya! hehe
Fadz pun pandai buat lawak tau
Fadz ni rileks je, tak pernah nampak Fadz gelabah

SITI NUR DHALIAH
panggil Didi
Didi ni ada bakat untuk jadi pemimpin
Didi banyak tolong kawan-kawan dalam pelajaran..
Tapi Didilah yang paling tinggi tahap kegilaannye
Didi suka ketawa , buat lawak dan sangat meriahlah Didi ni


Itulah dia kawan-kawanku..secara ringkas je, kalau nak mendalam dan lebih jelas.. 1 hari 1 malam pun belum tentu boleh siap.. hehehe

Kesimpulannya, mereka sangat baik... sayang korang sangat-sangat-sangatlahhh

Semoga Persahabatan Ini Berkekalan...


2 comments:

KAMI ;) said...

ehemmmm ! nama saya takde ke ? :D -kaka

Nur Najwa said...

Ohh, ada lah..coming soon.. :-)

There was an error in this gadget