Monday, 1 August 2011

Keluar Shopping.. dengan Ummi..

 Hai,
 Hari ini saya keluar shopping dengan Ummi tersayang, hehe Niat nak beli kasut je.. tapi sebab mata ni suka meliau tengok baju .. akhirnya dress saya sambar sekali.hehe





merahnya!! hehe





Tak salah pun beli, pakailah untuk Hari Raya or jalan-jalan ke, hehe pujuk diri sendiri,
keseluruhannya saya puas hati.dan happy sebab dapat berjalan dan bernafas dengan tenang..maklumlah AEON Bukit Tinggi sunyi time kerja, cuba datang hari minggu or malam, nescaya kita pening!! nak jalan pun dah susah, lagi nak pilih barang..huh..





 saya suka butik nichii...banyak cermin! haha





Shopping kat sini memang dah jadi kebiasaan untuk saya, sebab lengkap .. so tak payah susah-susah pergi ke mid valley or sunway pyramid yang jauh lebih sesak...! Dari jalan raya sampai ke parking sampai ke dalam sampai ke tandas!! aduhai... saya pening dengan keadaan macam ni...

 Kalau rasa rajin..or memang kena pergi sana untuk beli barang, so kenalah juga,..



Saya dah beli dress daripada butik nichii, RM79.90 dan kasut daripada butik Opera RM89.90..berpatutan..

nak tengok?? tak boleh.. secret...hehehe

Ohh!! Saya ada tips : memilih warna pakaian yang sesuai dengan warna kulit!!
Nanti saya nak update kat entry berikutnya,
saya bukan lah bijak sangat bab ni,... tapi minat saya yang mendalam dalam fesyen ni,..membuatkan saya agak teliti ...dan jadi terlebih rajin untuk mengkaji melalui mana-man sumber yang dipercayai! hehe

9 comments:

H.J said...

wow..tak raya dah beli shoping da..hak3

Nur Najwa said...

apalah salah saya..hehe
raya bulan depan tau... =D

hira said...

wah, untungnya~ tapi mahal. nak nangis baca harga dia. huuuuu.. ~______~

Nur Najwa said...

alahai..untuk raya je kak hira,,, =)

hira said...

akak tak ada duit nak beli baju branded macam tu. hoho

Nur Najwa said...

Saya pun sebab ayah yang tanggung harap beli sendiri....

memang tak lah kak..hehe

zeeck said...

wah da dekat raye die nie XD

btw jom join z nye segment ;)

http://zeckze.blogspot.com/2011/08/segment-makanan-kegemaran-waktu-berbuka.html

Nur Najwa said...

ish-ish, baru 2 hari puasa da cerita raya pulak.. hehe

ohh, let me see... =)

dylla abas said...

kita bleh geng la..sbb suka gak window shopping or shopping kt tmpt yg ada bnyk cermin..huhu :p nice blog..!!

There was an error in this gadget