Thursday, 14 July 2011

Lie To Me

Setelah agak lama saya kebosanan dengan drama-drama korea, ..sebab apa? sebab tak ada pelakon yang saya minatlah...hahaha
kalau ada yang saya minat, confirm saya tengok!
 Jadi saya suka Drama Lie To Me!!! sebab heroinnye Yoon Eun Hye..hehe

LIE TO ME

Cerita ni mengisahkan tentang kesusahan seorang
menipu pasal dia sudah berkahwin, padahal benda tu semua 
hanyalah pembohongan semata-mata
memang susah dia nak cover sana sini..
apalah penghujung cerita ni,, :-)


Saya akan follow cerita ni kat astro One HD (393) 
Hari Rabu dan Khamis 
Pukul 9.15pm
Tapi banyak kali ulangn, nak tengok bila-bila pun boleh..

Yoon Eun Hye
yang comel





DAn saYA lovE draMA..
FULL HOUSE sangat-sangat..

Full House tetap dihati..



No comments:

There was an error in this gadget