Sunday, 24 July 2011

Sayang semua

Keluargaku tersayang!!

Tengok wajah-wajah kesayangan dulu....hehe

Gambar Sempena Hari Perkahwinan pak cik saya, Petang tadi.. :)




Napa wawan pandang bawah...?



ummi dan ayah, ala gambar gelap


Abang saya, jadi pengapit pak cik..hehe


ha..akhirnya wawan pandang depan,


Najla, yang sama tinggi dengan saya,.hehe




  • Ummi..(Nazariatul Akmar) melengkapkan hidup saya.. dari alam janin sehingga kini dan selamanya
  • Ayah.. (Mohd Janah) saya tahu ayah sentiasa sibuk. Masa untuk kelurga terhad.. tapi saya tetap sayang Ayah
  • Abang.. (Muhammad Najmi) 19 tahun, semoga dapat mencapai impian dalam diam itu
  • Saya anak kedua, (Nur Najwa) 17 tahun , semoga cemerlang SPM hehe
  • Adik..(Nur Najla) 14 tahun ,Aktif sangat, tak suka manja-manja ni...tapi baik hati
  • Wawan.. (Muhammad Najwan).. 7 tahun , adik kecil saya, geram tengok dia! hehe tapi fikiran tak macam budak-budak sangat tau.. hehe

6 comments:

Wyna Nubies said...

As Salam,

comel la wawan tu..kim salam kat dia..cubit pipi dia skit..hehe~

Nurasyiqin said...

wah, baju sama ngan najla lah..he2..hai najwa..mekasih singgah n polo blog cikin..cikin polo blog najwa juga..=)

Nur Najwa said...

Wyna Nubies ..
W'salam, wawan tu memang bulat-bulat..hehe nati saya kirim salam and cubit wawan k..hehe :)

Nur Najwa said...

Nurasyiqin ...
A'ah.. baju corak yang sama..tapi warna bunga lain-lain.. hehe
Sama-sama..thanks jugak , cikin sudi follow blog sunyi saya ni :)

zarulfarhana said...

wawan comel la...

hira said...

saya sebaya dengan abang awak. hoho. goodluck untuk spm~ :)

There was an error in this gadget