Saturday, 17 September 2011

Rumah Terbuka Farah.. Best..




KEGEMBIRAAN









Inilah Farah..yang coomeell ..!!
Farah jemput masuk melalui tingkap! hehe



Tarikh : 16/09/2011
Hari : Jumaat


Okey... semua tunggu Gambarkan...






















JOM TENGOK !!
















Part 1 : Posing...





Pada suatu petang....saya bersiap untuk ke rumah Farah...
Farah telah menjemput rakan-rakan ...
Saya gembira apabila kehadiran saya disambut ceria oleh Farah!!















Tidak lama kemudian Fadzilah,Dhalih dan Natasha pun datang..
Mereka datang membawa sepucuk pistol untuk menembak antara 1 sama lain..
Bahaya sungguh!!













Nampaknya mereka bertiga tak jadi guna pistol..
so dorang rancang nak buat serangan tingkap dengan gaya ayu lagi menawan..











Akhirnaya saya pujuk Natasha dan Fadzilah untuk bertenang..
dan senyummmm!!









Kami pun bersalaman....Masing-masing mau jadi BFF !!
Lupakan pistol... guna 10 jari untuk bermaafan..






Sangat mesra ...terserlah kecantikan mu...
hehehe 









So sweet kan...
Tapi Dina je tak de...
Dina ada misi dengan keluarga dia...
Jadi tak dapatlah join ini Open House..








Alahai...
Gadis Ayu yang tak mungkin kita jumpa kat bandar tau.
(Kita duduk kat bandar jugak ke kawan-kawan..haha)










Farah geram dengan saya yang sedang asyik menjeling budak-budak main Ting-Ting...
Harap maklum... orang dah berat la katakan...











 Dhaliah yang happy..=D
Tengok kat tangan Dhaliah ada apa???
Ada piza home made tau....
Farah yang buat....hehe









Nuget ni pun Farah buat sendiri ...
Bak kata Farah , semua yang ada kat meja tu .. dia yang masak..
Sila percaya!!












Saya sangat lapar time ni...
Tapi nak buat macam mana.... Farah da habiskan nuget ! haha
(Asyik farah je kena...)






Natasha dan Fadzilah sweet like candy....
Kurang gula di rumah???
Sila beli kat kedai... yang ni tak boleh beli OK..








Gaya paling sopan kan...
Tak de siapa boleh lawan kesopanan kitorang!!
hehe melampu ayat tu..













Amirul Syafiq aka Kechik...
Nampak comel tak?
Comeeeellll..












Nasrun...
SIAPA Nasrun?? Kawan kitorang lah...
Putihkan...hehe











Ala Syukri... Nampak Sweet lah pakai baju pink!
lepas ni ... kaum lelaki boleh la try pakai baju pink..
Tak kelakar pun.,.






Di sini kita telah jumpa sama Akid , Fittery , Amirin , dan Nasrun !
Tengok Amirin dan Nasrun sungguh beradab,..hehe
Tengok akid dan Fittery... Boleh main-main pulak dia... =D










Heart to heart to heart....
na na na na na na na
Apalah, teringat lagu 4 minute kan Tasha...hehe










I LOVE YOU!!









Jom mengeja bersama THE LOVE G ..
Eh?? sejak bila si ..kita bagi nama dekat group ni..hehe







P/S : Ada sesetengah penerangan dekat gambar tu rekaan semata-mata je...
ada kena mengena dengan yang hidup..hehe










Part 2 :Candid..

















Happy nye Dhaliah...saya tembak kang..hehe










Memang sangat seronok datang rumah Farah,..
Kitorang kurang makan...banyak bercakap je..hehe




















Tempat kosong tengah-tengah tu... Untuk Dina tau =D











Aikk....Tak sangka kechik ni cute ek..hehe
Yang pakai baju biru tu Khairul.. kenapa pandang bawah..
Irfan... texting with who??



















Nak taip apa lagi ni... huhu naik gugur kuku ni ..haha









Apa yang khairul buat agaknye??
Saya rasa...saya rasa..
dia buat lawak kot..










......tut..tut..
No,. yang anda dail tidak dapat dihubungi sila cuba malam nanti..
hahahaha










Akhirnya!!! Saya gosok hidung...Dhaliah tak mahu kena jangkitan selsema..
Dia bertindak agresif untuk tembak telinga ...
Nasrun tak layan kerenah kitorang...
Dia focus at camera only..hehe





Penat sudah upload gegambor ni....

Puas hatiku!!












(Sorry, seperti yang diketahui umum...saya dah tutup akaun FB..
So macam biasa..ambillah pic yang korang suka okey... dengan keizinan,..hehe)















4 comments:

Syazwan Che Deraman said...

seronoknya dia.
hheheh
bestkan dapat beraya bersama rakan rakan.

Nur Najwa said...

Hai...memang seronok habis..hehe

Anonymous said...

terharu ak ade gambar ak. hahaha
thanks wawa. jgn delete tau. leh wt kenangan

-nasrun-

Nur Najwa said...

haha jgn risau nasrun..agak2 rindu zaman sekolah..bukaklah blog ku ini. haha :)

There was an error in this gadget