Friday, 23 December 2011

Tiada Tempat Untukku..

Hmm...

Hmm...
Hmm..

Kenapalah selalu rasa bosan macam ni , hari-hari masa berlalu dengan KOSONG . Maksudnya , saya tak isi hari saya dengan sebarang aktiviti pun. Saya bukan yang suka duduk diam dekat rumah..tapi tak lah suka merayau sana-sini.

Saya ada beli  novel , novel super tebal! Bajet beli novel tu bolehlah isi masa yang terluang sebelum dapat result SPM ni.. Akhirnya novel tu abadi di atas meja ruang tamu..1 hari saya baca dalam 5 muka surat saja. apa nak jadi ni ? Tapi  kan novel tu bukan novel yang melalaikan , itu novel tauhid :) Nak tahu tak novel  tu best ke tak?  Hmm tunggulah saya habis baca ..hehe

Alangkah bahagianya kalau petang ni dapat ajak Ummi pergi makan kek secret recipe 
http://www.smileycodes.info  Ummi dengarlah rintihan hati anakmu,.. :p




4 comments:

Syahirah Suhaili said...

waa..nak g mkn kat secret recipe..adiela nak ikut boleh? :D

Nur Najwa said...

boleh2:) lita makan banyak2 tau..hehe

aimie amalina said...

hehehe
buatla jadual
sehari 5 muka surat
lame2 abis la novel tu :)

Nur Najwa said...

haha insyaallah bulan depan saya habis baca novel tuu.. ;p

There was an error in this gadget