Sunday, 11 December 2011

Semangat!

Hari ini saya dapat 1 mood luar biasa! hehe
Saya sudah bosan duduk rumah..balik2 kemas rumah je...jalan2 mana boleh selalu...purse pun makin kempis, segan nak minta ayah duit..huhuhu macam tak percaya =___ = ...

Masa SPM tak habis-habis nak cuti, nak cuti..sekarang dah tak pegang buku, rasa tak senang hati pulaaaa =P





Jadi saya nak isi masa lapang dengan join beberapa aktiviti dalam BLOG seperti :

  • GIVEAWAY
  • CONTEST
  • SEGMEN


Tak sabarnya nak join... hehe
Ada cadangan tag la saya (dengan rela hati saya join....)









2 comments:

ema nordin said...

jgn lupa masuk ga kak ema tahuuu!

http://handonfeet.blogspot.com/2011/12/gluthathione-oh-gluthathione.html

Leods said...

dtglah ke blog I..byk contest tu..hehe

There was an error in this gadget