Saturday, 27 August 2011

Saya Bukan Kaki Shopping...

Pakai baju adik saya...hehe





 Hai ,

Jom menjamu pendengaran dengan lagu falling in love dari CT nak ? Eh sekarang da masuk mood raya , apa kata dengar lagu nazam lebaran or apa-apa lagu raya....(apa-apa menunjukkan tanda bahawa saya tidak berapa arif mengenai tajuk lagu raya, yang saya tahu nyanyi je...)


BUT!! Saya suka sangat-sangat-sangat-sangat lagu raya
Sepasang Kurung Biru nyanyian Khairil Johari Johar
- saya minat lagu ni dalam 2 tahun lepas , sebab tertarik dengan intro yang cukup mendayu -dayu....
huiii menyentuh kalbu tau..



Cantikkan kak CT saya =D
(perasan dia jadi kakak saya)



Siapa tahu lagu kat atas ni??? 
semua orang mesti tahu kan..... saya yang muda pun tahu ...bangga cikit..hehe
 hmm saya memang suka lagu raya yang menyentuh perasaan... =)




OHH saya dah lari dari tajuk nampaknya... =D
Tak pelah...(silap diri sendiri , tak ape...hehe)

Berbalik kepada tajuk ,
Malam semalam , kawan sekelas saya ada buat majlis makan-makan... nama dia fasya...

ok, saya dan kawan-kawan rapat sudah janji untuk menghadiri jemputan tersebut.....

Tapi pada saat-saat akhir saya terpaksa cancel untuk hadir ke majlis , sebab ayah ajak keluar shopping ...

oh sedihnya saya sebab mungkir janji dengan mereka...

hmmm nak buat macam mana , ayah ajak shopping... kenalah ikut =D

Memandangkan saya dan keluarga keluar jam 9.45 malam , saya ingatkan jalan untuk ke Jusco AEON Bukit Tinggi sesak.... huuuuu nasib baik tak berapa sesaklah..... walaupun kenderaan banyak sepanjang jalan raya..tapi masih boleh bergerak lagi... Lega wawa...hehe

Sampai jusco ayah dan umi terus pergi ke tenpat beg tangan... saya pulak ikut jela belakang.... hehe
malam itu saya tak boleh gunakan kaki shopping saya untuk ke sana sini ... sebab butik-butik dah nak tutup... Jusco je buka sampai 12pm....

Saya agak jeles tengok beg tangan pilihan umi cukup nice dan glam...saya pun terus ke rak purse and wallet... dan menyambar 1 !!!! hahaha perbuatan saya telah mempengaruhi umi dan adik.... masing-masing cari design yang berkenan di hati... hehe...

Tahu tak...................... kitorang kena beratur panjang! walaupun masa tu waktu agak lewat ....

p/s ; I LOVE YOU....
(apa-apa aje....)





SELAMAT HARI RAYA SEMUA





2 comments:

Freaky said...

takpe masih ada masa untuk shoping :D... nanti soping la

hira said...

esok boleh shopping lagi. tapi akak kerja. lalalala~

hehe :D seronok je shopping dia ni. akak tak ada la shopping macam tu sekali. setakat barang U je ada lah. hoho

There was an error in this gadget